Μπορώ να διαμορφώσω το αυτοκίνητο όπως θέλω;

Στα αυτοκίνητά μας μπορεί να τοποθετηθεί έξτρα εξοπλισμός.

 

Υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσει το όχημα κάποιος άλλος εκτός από εμένα;

Βεβαίως, ωστόσο πρέπει να προσκομίζονται οι άδειες οδήγησης και των δύο οδηγών κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Το κόστος έξτρα οδηγού είναι 4€ ανά ημέρα.

 

Χρειάζεται να πληρώσω προκαταβολικά κάποια εγγύηση;

Κατά την διαδικασία της ενοικίασης, απαιτείται η δέσμευση συγκεκριμένου χρηματικού ποσού με όλους τους τρόπους πληρωμής, ως εγγύηση. Το ύψος του ποσού αυτού διαφέρει, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος, αλλά και με την χρονική διάρκεια της μίσθωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση επαρκούς πιστωτικού ορίου, για την κάλυψη του συνόλου των χρεώσεων. Μετά το πέρας της ενοικίασης πραγματοποιείται και η αποδέσμευση του ποσού από την κάρτα σας.

 

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση του αυτοκινήτου ή να μάθω την τιμή της ενοικίασης;

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές ενοικίασης και να προβείτε σε κράτηση μέσα από την σελίδα μας στο www.modirent.gr. Πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας την απλή διαδικασία κράτησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της MoDi Rent a Car: +30 212 000 2005.

 

Μπορώ να ακυρώσω ή να τροποποιήσω την κράτησή μου;

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον αριθμό κράτησης και τις λεπτομέρειες ενοικίασης. Αν χρειαστεί να τροποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο κεντρικό τμήμα Κρατήσεων της MoDi Rent a Car: +30 212 000 2005.

 

Ποιές προϋποθέσεις πρέπει να πληρώ για να προβώ σε ενοικίαση αυτοκινήτου από την MoDi Rent a Car;

Προκειμένου να προβείτε στην ενοικίαση ενός αυτοκινήτου θα πρέπει να:

  • Έχετε ελάχιστο όριο ηλικίας τα 25 έτη, με άδεια οδήγησης, η οποία να ισχύει στην Ελλάδα και να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 χρόνια πριν.
  • Διαθέτετε Ελληνική, Ευρωπαϊκή ( για τις χώρες της Ε.Ε.) ή Διεθνή (για τις χώρες οι οποίες δεν υπάγονται στην Ε.Ε.) άδεια οδήγησης.
  • Διαθέτετε πιστωτική κάρτα. (Visa, MasterCard)

 

Μπορώ να πραγματοποιήσω περισσότερες από μία κρατήσεις ταυτόχρονα;

Βεβαίως, σύμφωνα με την υπάρχουσα διαθεσιμότητα. Κάθε Κράτηση είναι μοναδική, λαμβάνοντας ξεχωριστό αριθμό.

 

Τί έγγραφα πρέπει να φέρω μαζί μου;

Προκειμένου να προβείτε σε ενοικίαση, θα πρέπει να προσκομίσετε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας,την άδεια οδήγησης, καθώς επίσης και την πιστωτική σας κάρτα, από την οποία θα δεσμευτεί η χρηματική εγγύηση.

 

Τί ηλικία πρέπει να έχω για να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο της MoDi Rent a Car;

Για όλες τις κατηγορίες μας το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 25 έτη. Διευκρινίζεται ότι η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι ισχύουσα για τουλάχιστον 3 έτη.

 

Υπάρχει πρόβλημα εάν δεν παραδώσω το όχημα με το ντεπόζιτο γεμάτο καύσιμα;

Κάθε όχημα πρέπει να παραδίδεται γεμάτο με καύσιμα όπως ακριβώς παραλαμβάνεται.Ειδάλλως επιβαρύνεστε οικονομικά για την διαφορά (σύμφωνα με την ισχύουσα μέση τιμή καυσίμου), χωρίς περαιτέρω χρέωση για την χρήση υπηρεσίας ανεφοδιασμού.

 

Οι τιμές που αναφέρονται στις προσφορές ισχύουν και για τηλεφωνικές κρατήσεις ή για κρατήσεις διά της φυσικής παρουσίας;

Όχι, οι εκάστοτε προσφορές ισχύουν μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο και μέχρι την λήξη αυτής και μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της MoDi Rent a Car.

 

Σε περίπτωση που θέλω να κρατήσω το αυτοκίνητο παραπάνω, τί πρέπει να κάνω;

Εφόσον επιθυμείτε να επεκτείνετε την συμφωνηθείσα μίσθωση του αυτοκινήτου,θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την λήξη της μίσθωσης,προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράταση ενοικίασης στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

 

Τί χρειάζεται να ελέγξω πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου?

Κατά την διαδικασία παραλαβής του αυτοκινήτου είναι σημαντικό να το ελέγξετε μαζί με τον αντιπρόσωπό μας και να του υποδείξετε τυχόν ζημιές από προγενέστερη ενοικίαση. Υπογράφοντας το μισθωτήριο συμβόλαιο αποδέχεστε ότι έχετε λάβει γνώση για αυτές και ουδεμία ευθύνη φέρετε επ’αυτών.

 

Μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητο εκτός Ελληνικών συνόρων;

Όχι, σε οποιαδήποτε περίπτωση απαγορεύεται ρητά η μεταφορά του οχήματος εκτός της Ελληνικής επικρατείας.

 

Μπορώ να επιβιβάσω το αυτοκίνητο της MoDi Rent a Car σε πλοίο;

Η μεταφορά του αυτοκινήτου με πλοίο επιτρέπεται μόνο μετά από την έγγραφη συγκατάθεση της MoDi Rent a Car. Σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης, υποχρεούστε να μεταφέρετε το αυτοκίνητο στα κεντρικά μας γραφεία στην Νέα Σμύρνη, με δικά σας έξοδα.

 

Μπορώ να κάνω κράτηση εάν δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα;

Όχι,απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της κράτησης καθώς και για την καταβολής της εγγύησης είναι η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας.

 

Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση μηχανικής βλάβης;

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε μηχανική βλάβη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την οδική βοήθεια και στην συνέχεια να αναφέρετε το συμβάν στην MoDi Rent a Car.

 

Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος;

Στην ατυχή περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να καλέστε την αστυνομία (100 ή 112) και παράλληλα να ενημερώσετε άμεσα την MoDi Rent a car.

 

Εφόσον αποδεχτώ μία εκ CDW ή FDW ασφαλειών, καλύπτομαι για οποιαδήποτε ζημία προκύψει;

Όχι, οι ζημιές στους τροχούς, στα ελαστικά, στα τζάμια και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.

 

Σε περίπτωση που επιστρέψω το όχημα νωρίτερα, δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων;

Όχι, εάν για οποιονδήποτε λόγο επιστρέψετε το όχημα πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία, δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

 

Τί γίνεται σε περίπτωση που επιστρέψω το όχημα αργότερα από την ημερομηνία λήξης της κράτησης;

Γενικά προσφέρεται μία περίοδος χάριτος της τάξεως 1 ώρας (60 λεπτών). Μετά την πάροδο του εν λόγω διαστήματος, επιβαρύνεστε με το κόστος μίας επιπλέον ημέρας, σύμφωνα με την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική.

 

Μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο σε διαφορετικό από το συμφωνηθέν σημείο παράδοσης;

Ναι, εφόσον ενημερώσετε την εταιρεία τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την παράδοση του αυτοκινήτου. Διευκρινίζεται, ότι σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να προκύψει επιπλέον κόστος.

 

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ κατά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου, υφίσταμαι οικονομικές επιβαρύνσεις;

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστείτε την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου, χωρίς προηγουμένως να έχετε ενημερώσει σχετικά, η MoDi Rent a Car, διατηρει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή σας, μετά το πέρας 30 λεπτών, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διευκρινίζεται, ότι το ποσό της κράτησης δεν θα επιστραφεί στην κάρτας σας. Το πλήρες ποσό της κράτησης, μειωμένο κατά την ποινή μη εμφάνισης (ήτοι 50% + Φ.Π.Α.)